- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
понеделник, 5 декември 2022 г.
6.4 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Шефът на НАП плаши „Левски“ с фалит

Избрано

Румен Спецов е известен с големите си мускули и с големите дългове, които е имала продадената от него фирма

„Левски“ в този му вид може да го няма, заплаши шефът на НАП Румен Спецов. Според него, ако „сините“ не спазват погасителния си план към приходната агенция, нямало да продължат да съществуват.

Най-популярният футболен клуб наистина има сериозни задължения към НАП, но с огромните усилия на феновете си, продължава да плува над водата. Левскарската общност направи поредица от чудеса, за да го има отбора, а треньорът Станимир Стоилов и футболистите се отблагодариха със спечелването на Купата на страната. Очевидно е, че в момента отново идват трудни дни за „Левски“, в които мобилизацията на привържениците пак ще е от решаващо значение.

В социалните мрежи вече се чуват призиви за нова кампания от дарения, както е повсеместен и гневът след враждебните изявления на Румен Спецов. Сегашният директор на НАП е известен с това, че продаде на безимотно и безработно лице фирмата си „Гранекс Трейдър“ ЕООД, натрупала над 1,1 милиона лева дълг към приходната агенция. С лихвите и натрупванията сумата става далеч по-внушителна. Сегашната власт обаче стои безучастна към действията на Спецов и го брани. Вероятно заради вицепремиера Асен Василев, който му е специален покровител. Неизвестно защо.

Най-любопитно е, че името на Румен Спецов се свързва с името на бившия собственик на „сините“ Васил Божков, който избяга от България в Дубай, след като бе обвинен от прокуратурата по почти всички възможни престъпления.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини