- Реклама -

- Реклама -

петък, 31 март 2023 г.
10.8 C
София

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

23 дни след изчезването на Емил Боев от него няма и следа

23 дни след изчезването на Емил Боев в Перник от младия мъж няма и следа. Това съобщи брат му Мартин Боев в своя профил във фейсбук. 

„За съжаление, темпото ни не намаля, но новите неща се поизчерпиха – не намираме следа от Емил, ние или полицията, но за сметка на това обходихме поне още 3 пъти околностите на Перник, в доста по-голям радиус, и сега доста по-ясно като няма сняг“, посочва Мартин.

Той написа, че заедно с доброволците правят максимални усилия за съдействие на полицията, работи на максимален капацитет. Ден 23 Поспрях с ъпдейтите защото за съжаление темпото ни не намаля но новите неща се поизчерпиха – не намираме следа…

„Събираме и сигнализираме за всички неща, които смятаме за доказателства. Събираме и даваме ежедневно информация за хора, случки, локации и всичко друго, което ни прави впечатление. Настояхме да се направи психопрофил на Емил спрямо родителите му, приятелите му, приятелките му, с цел да помогне да разберем какво може да е станало“, пише братът на Боев.

В поста си Мартин Боев благодари на „всеки един човек искрено и сърдечно за огромните усилия, които полага с това да идва на обходи, да гледа видеа от дронове, да снима с дронове, да разпространява информация, която би помогнала, да разграфява карти, да координира, да взема лидерство там където е силен“.

 

Снимка: Facebook/Martin Boev

- Реклама -

Последни новини