20.1 C
София
петък, 12 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Агресивен бивш борец тормози цяло село в Петричко

Хората от селото свидетелстват, че живеят в страх, събрали са над 200 подписа, реакция – никаква

Цяло село срещу уличен бияч. В Яворница, община Петрич, хората имат огромен проблем с местен жител, бивш борец на име Любен с впечатляваща физика, който според всички имал психически проблеми и бил изключително агресивен.

Потърпевшите са много, а в селото разказват, че въобще не смеят да излизат по улиците от страх да не срещнат въпросния мъж. Meстен бизнесмен споделя, че е закупил обект за строителна дейност и е наел работници.

„Чуха се викове -„от коя държава сте“, „какви сте вие“. Казах му да се успокои, че аз съм собственик. Той обаче ни каза „марш оттам“, съблече се гол до кръста и повали четирима, включително мен. Не разбрах кой е и защо го направи. После разбрах, че проблемът е от 5-6 години. Местната власт не си върши работата, никой не го защитава, но има нехайство“, смята той.

Друг мъж от селото обясни, че и той се е сблъсквал с агресивния бивш борец. „Удари ме във врата с юмрук, после в лицето, целият станах в кръв. Свали ме на земята и започна да ме рита. Не знам луд ли е, болен ли е. Добре, че едно момче ме спаси. Въобще нищо не съм му казвал, много пъти ме е поздравявал. Казаха ни, че нищо не може да се направи, дори да го задържат – пак ще го пуснат“, обясни той.

Баща пък споделя, че докато шофирал и возил в колата децата си, въпросният мъж се хвърлил върху автомобила. Над 200 подписа са събрани с цел да се обърне внимание от страна на институциите.

Последни новини

- Реклама -