- Реклама -

- Реклама -

-0.8 C
София
понеделник, 4 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Алтернативната певица Граймс съди Илон Мъск заради попечителството над децата им

 

 

Бившата на Илон Мъск го съди за родителски права над трите им деца.

С искането се цели съдът да определи законните родители на детето, ако те не са сключили брак. Все още не е постъпило искане за издръжка на детето от страна на Граймс.

Илон Мъск и Граймс започнаха да се срещат през 2018 г. в продължение на 3 години, като певицата разкри, че продължават да имат добри отношения и все още се обичат.

Двамата имат три общи деца: син на име X Æ A-Xii, когото Граймс ражда, дъщеря Aixa Dark Siderel, която е родена от сурогатна майка, и син Techno Mechanicus, чието раждане пазят в тайна. Съществуването му стана известно през септември. 

Мъск има общо десет деца – в допълнение към децата си с Граймс, той има пет деца с Джъстин Мъск и две със Шивон Зилис.

Преди няколко седмици Граймс написа пост в социалната мрежа X, в който поиска от Мъск да ѝ позволи да вижда сина си. По-късно постът беше изтрит, а скоро тя разкри, че се е сдобрила със Зилис – служителката на една от компаниите на Мъск, която е родила от него близнаци. Родени са по същото време като дъщерята на Граймс.

Самият Мъск не е коментирал твърденията на Граймс. Наскоро той се появи със сина си на среща с турския президент Реджеп Тайип Ердоган и заяви, че се е разделил с майка му.

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -