27.8 C
София
четвъртък, 20 юни 2024 г.

Ангел Славчев пред ботевградчани: Няма да допуснем нито един български войник на фронта в Украйна

Гражданите на Ботевград зададоха въпроси от местно и национално значение на Ангел Славчев и Иван Иванов. Двамата кандидати за народни представители на „Възраждане“ в 26 МИР проведоха  отворена среща с местните жители в центъра на града. Тя беше част от предизборната обиколка на двамата кандидати.

Ангел Славчев сподели с хората, че ако му гласуват доверие и бъде избран за депутат, ще постави въпроси по проблемите с водоснабдяването и електрозахранването към нужните институции, за да бъдат решени.

Ботевградчаните, дошли на срещата, се оплкаха и от още няколко проблема в общината – площадът, довършването на болницата, както и завършването на подмяната на остарелия водопровод.“

Интересното е, че хората в града живо се интересуваха и от международна обстановка и евентуалното изпращане на жива сила в руско-украинския конфликт.

„Само Възраждане може да гарантира, че България няма да бъде замесена във военния конфликт в Украйна. Ние няма да допуснем нито един български войник да бъде изпратен на фронта.“, бе категоричен Ангел Славчев.

Иван Иванов допълни: „Нашата роля в този братоубийствен  конфликт може и трябва да бъде единствено и само като посредник за неговото прекратяване.“

Събралите се на срещата ботевградчани коментираха, че нетърпение очакват да се срещнат с председателя на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който  ще бъде в града  на 26.05 от 14 часа в читалище „Христо Ботев“.

„Възраждане“ е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини