- Реклама -

- Реклама -

12.8 C
София
събота, 2 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Антъни Иванов: Пропуснат и негативен тест в един ден, WADA е позор!

Плувецът Антъни Иванов, който бе наказан с две години лишаване от състезателни права заради три неявявания на извънсъстезателни допинг проверки в рамките на една година, публикува в социалните мрежи доказателства, свързани с тестовете, които е имал.

„Пропуснат тест и негативен тест за един ден? Плюс негативен 3 дни преди това. Май не се крия. Май някой друг си крие нещо друго“, написа Иванов към публикацията в профила си във Facebook.

„Чаках това нещо да го видя с нетърпение. Сега как ще бъде потулено и обяснено това нещо? Хем „пропусната“ в София, хем „негативна“ във Варна. В един и същи ден? Накрая съм наказан аз?“, добави плувецът.

„Доказателство, че имам отрицателен тест и пропуснат тест в един и същи ден в два различни града. WADA (б.р. – Световната антидопингова асоциация) е позор. Не може да накажете някого за две години, когато има отрицателен тест в същия ден с пропуснат тест. Общността на спортистите ще хареса това“, повтори на английски език Антъни Иванов в профила си в Инстаграм.

 

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -