8.6 C
София
сряда, 28 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Антон Кутев: Нинова не е плащала с години наема на „Позитано“

„Виждаме коалиция на страха. Гарантирам ви, познавайки добре Радев, че ако ще прави нещо като партия, сам ще го обяви, а такава обява за момента няма. Всички в политическия спектър, водени от Корнелия Нинова и Делян Пеевски – това е коалицията на страха. Те виждат собствения си разпад и единствената алатернатива е президентът”. Това каза бившият говорител на служебните кабинети Антон Кутев по NOVA NEWS.

„Аз съм работил с Копринков. Пред мен той не е направил нещо, с което да наруши законите или морала. Може пред други хора, но пред мен – не. Когато има сигнали, да се подадат в прокуратурата“, каза Кутев и добави, че Копринков нямал власт – бил само секретар и нямал власт извън президентството.

Мога ли сега да изляза и да подам сигнал в прокуратурата, че Корнелия Нинова не плаща с години наем на „Позитано“20, коментира той във връзка с папката на БСП със сигнали срещу президентски хора и служебни министри.

Кутев заяви, че има страх от Радев: „Президентът никога не е подкрепял ПП. От самото начало той беше въздържан, след това беше категорично против. Хора се катерят по гърба на Радев. Успехът на ПП е заради служебните кабинети. ПП никога нямаше да дойдат на власт, ако не бяха близки до него. Но той нито ПП е подкрепял, нито „Български възход” на Стефан Янев”, коментира още Кутев.

Той заяви, че призивите на Пеевски да види Радев на политическия терен са закъснели.

„Президентът се явява два пъти на мажоритарни избори. Защо като иска, Пеевски не се кандидатира за президент“, попита Кутев и продължи атаката: „Пеевски, ако иска да се кандидатира за кмет на Пазарджик или на някое село – пак ще загуби, въпреки че селото може и да го купи. За областен град или за президент ще изкара 3%. Това е театър на абсурда“, обясни бившият говорител.

Антон Кутев смята още, че в момента държавният глава има висок рейтинг, независимо че всички работят срещу него.

„През 2024г. ще си проличи кризата в партийния модел. Той ще се промени. Партиите се деструктурират, действат френетично, защото усещат този си разпад. И единствената алтернатива е президентът – затова го атакуват. Той е с най-голям рейтинг”, заключи Кутев.
.

Последни новини

- Реклама -