31.7 C
София
неделя, 21 юли 2024 г.
Категории:

Асен Василев нарече ГЕРБ и Борисов „шизофренични“

Съпредседателят на ПП Асен Василев обяви политическите си опоненти от партията на Бойко Борисов за шизофренични. Обиден от изказвания на Бойко Борисов срещу ръководството на ПП-ДБ по време на предизборната кампания, Василев отприщи недоволството си след неуспешния опит за избор на председател на парламента.

„Мисля, че ГЕРБ са шизофренични. Плюха ни в продължение на един месец, че нищо не можем и сме закарали държавата в криза, а сега искат подкрепа от нас за правителство. Това е несериозно. Значително по-лошо е, че след като сътвориха хаоса, сега не могат да сложат ред в него“, аргументира се Василев.

В кулоарите на парламента Кирил Петков пък обясни каква опозиция ще бъдат:

„Продължаваме промяната-Демократична България“ ще бъде ясна проевропейска опозиция и ще се борим за всичко, което е по пътя на България към Европа и е антикорупционно.

Всяка кражба, която видим, ще осветяваме и няма да разрешим България да се върне в старите времена, които всички си спомняме в недалечното минало. Тук е важното да се каже, г-н Борисов да не прехвърля отговорността на другите партии, той е първа политическа сила.

Заявяваше през цялата кампания, че ще бъде водеща, стабилна партия за управлението на България. Сега трябва да демонстрира, че зад тези думи е имало някакъв смисъл“, каза още Петков.

 

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини