13.5 C
София
сряда, 28 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Атанас Атанасов: Трябва да намерим начин да преодолеем всички противоречия


Трябва да се отнесем сериозно към това, което се случва в държавата и да намерим начин да преодолеем всички противоречия. Защото преговорите в медиите започнаха преди тези в действителност. Трябва да се седне на маса за преговори, всеки да заяви своите претенции. Включително и по темата за външно министерство. Смятам, че има, и то не един, вариант и ГЕРБ и ПП-ДБ да имат канал към външния свят. Това заяви съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов в „На фокус с Лора Крумова”.

„Денков и Габриел работиха в много добър синхрон през тези 9 месеца. Всички заявихме, че те трябва да направят анализ на работата на правителството, да го представят и на тази база да преговаряме”, допълни той.

Атанасов посочи още, че разполага със списък с имена на магистратите с клубни карти от „SS клуб”, свързван с Мартин Божанов-Нотариуса. „Това, което получих по пощата не е съвсем списък, а много интересен материал затова по какъв начин Нотариуса е действал в съдебната система и е уреждал дела. Всичко това може да бъде описано с една дума – корупция“, заяви съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ.

„Оставам с впечатлението, че и.ф. гл. прокурор също разполага с тази информация, защото в този материал, който получих основна сцена на действията е Районната прокуратура в София. А миналата седмица Сарафов влезе с 20 прокурора точно там”, посочи той. И подчерта, че не знае откъде е изпратен документа.

„Основно в списъка има прокурори от районна и градска прокуратура в София. Мисля, че има двама или трима съдии и т.н. Има и от Върховната касационна прокуратура. Тази информация ще я предоставя на комисията, която беше сформирана в парламента. Нека те заедно с прокуратурата трябва да изяснят случая”, категорично заяви Атанасов.

Последни новини

- Реклама -