30.8 C
София
неделя, 14 юли 2024 г.

Аватари на Ивелин и подполковника влязоха във война


Сблъсъкът между идеолозите на „Величие“ Ивелин Михайлов и Николай Марков се пренася на терена на YouTube, където се вихри с пълна сила. Двете най-известни лица на партията сензация се прицелиха с лъкове един в друг, след като собственикът на „Исторически парк“ заподозря депутатите от „Величие“ в предателство, тъй като гласуваха заедно с ГЕРБ и ДПС. Уволненият от НСО подполковник Марков отрече да има отстъпление от принципите, а депутатите на „Величие“ поискаха извинение от Ивелин Михайлов за думите му. Бизнесменът го поднесе, но уточни, че от поведението на народните избраници на „Величие“ в бъдеще ще стане ясно дали е сбъркал в преценките.

Скоро след това Михайлов се оплака, че е бил приканен от Марков да спре да се занимава с политика, за да му се решат финансовите проблеми. Залогът бил колаборация с ГЕРБ-ДПС. Войната продължават виртуалните аватари на Михайлов и Марков. Популярният в YouTube Станислав Цанов, който имаше сериозни сблъсъци с убития бизнесмен Алексей Петров, застава твърдо зад подполковника Марков, атакувайки Михайлов. Точно обратна е позицията на Киро Брейка, който не крие пристрастието си към времето на Тодор Живков. Брейка проповядва в социалните мрежи здравословен начин на живот, патриотизъм и пълна непоносимост към всякакви неправди. В очерталия се конфликт здравенякът е твърдо зад Ивелин Михайлов и по-скоро критичен към Николай Марков.

Както Цанов, така и Киро Брейка имат съществена роля в пропагандирането идеите на „Величие“ по време на предизборната кампания. И двамата са много популярни в социалните мрежи, а клиповете им се гледат от повече от 200 хиляди души. Спечелването на войната Михайлов-Марков сега зависи и от представянето на виртуалните аватари.

Борис КРУМОВ

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини