16.8 C
София
вторник, 27 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Бахаров се нацупи заради „Икарите“

Актьорът Захари Бахаров скочи на номинациите за тазгодишните награди „Икар“ заради колежка.

Той е номиниран за главна мъжка роля за образа си в „Това не го казвай“, но партньорката му в спектакъла – Теодора Духовникова, е пренебрегната.

Бахаров не остана безучастен към несправедливата според него ситуация и заяви ясно позицията си с пост в социалните мрежи.

Благодаря на Съюза на артистите за номинацията – пише с ирония Бахаров. – Но една липса прави особено впечатление: в представлението „Това не го казвай“ има двама актьори на сцената. Само двама. Такива роли в театъра са като скачени съдове. Единият не може без другия. Акция и реакция. Дуел. Дует. На английски им викат two hander. На две ръце. Едната мие другата. Няма как единият да играе добре без другия. Това е „а“-то и „б“-то на нашата професия и смятам пропуска на комисията за озадачаващ и за проява на лош вкус“, категоричен е актьорът.

Самата Теодора остана безмълвна в ситуацията, но пък не скри радостта си, че „Това не го казвай“ се превърна в истински хит у нас и на 11 март те ще играят 50-ото представление, припомня telegraph.bg.

„За тази си първа година този спектакъл има един наистина бурен и щастлив живот. 1 година, 50 представления, над 22 000 зрители в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Виена, Франкфурт, Мюнхен, Берлин. Благодарим ви за обичта. Желаем си поне още 50“, изрази щастието си от успеха на постановката Духовникова в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

Последни новини

- Реклама -