23.8 C
София
петък, 12 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

БФС с удар по Крушарски преди конгреса

Крушарски остана само с един глас преди конгреса, макар да дава пари за три клуба, които членуват в БФС

Христо Крушарски, който в крайна сметка се отказа от кандидатурата си за президент на БФС и декларира подкрепата си за Михаил Касабов, понесе тежък удар от футболната ни центрлала преди конгреса в петък. Двата аматьорски клуба, които бизнесменът подпомага – Рилски спортист (Самоков) и Рилец от родното му село Говедарци са с временно преустановено право на глас.

Причината, изтъкната в решението на Изпълкома, за което Крушарски е уведомен с писмо в понеделник,е наличието на свързани лица в управлението. Членовете на Управителния съвет (УС) на Рилец Митко Джоргов и Христо Василев са част от управата и на Рилски спортист. Решението може да се обжалва пред самия конгрес, но молбата против решението не спира неговото изпълнение.

 

„Какво да ви кажа. Вероятно не съм единственият. Два гласа отпадат в очертаващия се много труден избор. Добре, че поне не могат да ме лишат от присъствие и да забранят и на Локо Пловдив да гласува на конгреса. Консултират се с адвокат и той е категоричен, че няма никакъв конфликт на интереси, защото става въпрос за клубове, които участват в различни първенства“, коментира пред filternews.bg Христо Крушарски.

Христо Крушарски: Не мога да се сърдя, че са ме направили толкова красив

Последни новини

- Реклама -