3.8 C
София
сряда, 28 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Близки на убития Пейо: Върнете убийците в ареста (ВИДЕО)Близки и приятели на убития Пейо Пеев се събраха пред Съдебната палата в София. Те настояват Габриела Славова-Пеева да бъде върната в ареста, а майка ѝ Красимира Трифонова да не бъде пускана на свобода.

Там бе и Велико Минков, който твърди, че е баща на второто дете на Габриела. Той отправи апел към министъра на труда и социалната политика и шефката на Агенцията за закрила на детето.

„Нека издадат заповед за ДНК тест на мен и бебето. Веднага ще го платя, вместо да се чака дело в продължение на 3-4 години“, призова Минков в ефира на „Здравей, България“.

„Имахме бегла представа за Габриела, виждали сме я веднъж, докато беше бременна с по-голямото дете на Пейо. Тогава някои неща ни се сториха смущаващи, но все пак той я бе избрал и считахме, че тя е добър човек. След време това се оказа невярно. Габриела изчезна бременна с детето и роди тайно. За Пейо започна поредица от мъки и изпитания във връзка с полагането за грижи за детето. Виждаме, че това се случва и с Велико Минков”, коментира Соня Чакмакова, близка на убития.

 

Кадри: Нова тв

Последни новини

- Реклама -