10.8 C
София
вторник, 27 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Брад Пит ще е звездата в последния филм на Куентин Тарантино


От известно време текат спекулации какъв ще бъде десетият и последен филм на сценариста и режисьор Куентин Тарантино.

Към момента за бъдещия проект е ясно единствено, че ще се казва The Movie Critic („Филмовият критик“) и ще разказва историята на филмов критик в Калифорния от 70-те

От изданието Deadline явно знаят малко повече за това кой ще участва. Според техни информации не кой да е, а самият Брад Пит ще се включи в последния филм на Тарантино.

Двамата се познават отлично и имат достатъчно опит в съвместната работа, като досега са работили заедно в три филма. Запознават се още през 1993 г. в „Истински романс“, където Тарантино е сценарист.

По-късно Пит участва с главна роля в „Гадни копилета“ от 2008 г. и десетилетие по-късно взима „Оскар“ за поддържаща роля в „Имало едно време в Холивуд“ от 2019 г.

Няма как да знаем какво участие би имал Пит в The Movie Critic, но то едва ли ще бъде незначително, имайки предвид отношенията между двамата. Тарантино неведнъж го е определял като „една от последните останали филмови звезди на големия екран“.

Въпросът е, че Пит със сигурност ще бъде зает в голяма част от тази година. В момента той се е заел със спортната драма за Формула 1 на режисьора Джоузеф Косински.

Спекулации за това какво ще представлява The Movie Critic има от поне 4-5 години. Тарантино винаги е бил оскъден в даването на детайли и едва през май миналата година си позволи да каже малко повече по време на филмовия фестивал в Кан.

Последни новини

- Реклама -