- Реклама -

[the_ad_group id="8212"]

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
17.8 C
София
понеделник, 25 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Братя Аргирови отказаха участие в русофилски събор

Братя Аргирови в последния момент се измъкнаха от участие на русофилски събор. Освен тях и Росица Кирилова е била поканена да пее.

Благовест и Светослав Аргирови в последния момент се отказаха от планирано участие в русофилския събор, организиран от Национално движение „Русофили“ и Международно движение на русофилите.

Международното движение на русофилите бе учредено през март 2023 г. в Москва. Днешното събитие ще се състои в местността „Паниците“ край Калофер.

Освен Братя Аргирови да пее е била поканена и Росица Кирилова, става ясно от социалните мрежи. В последния момент обаче братята се измъкват от певческия си ангажимент като казват, че са били подведени, че събитието няма да има политически характер.

Ето какво написаха те в социалните мрежи:

„Уважаеми почитатели,

Държим да ви информираме, че няма да участваме в днешния шумно рекламиран събор. Бяхме подведени, че събитието няма политически характер и е само културно мероприятие с цел забава и развлечение от типа на есенен събор. Нашия дует винаги е пропагандирал само музиката си. Така ще бъде и занапред!

С уважение, Братя Аргирови.“

 

Снимка: Фейсбук

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини