- Реклама -

- Реклама -

3.6 C
София
вторник, 5 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Бритни Спиърс с шокиращи разкрития за Джъстин Тимбърлейк

Бритни Спиърс проговори за първи път за аборта, който е направила след връзката си с Джъстин Тимбърлейк преди почти 20 години.

В мемоарната си книга „Жената в мен“, която трябва да излезе скоро, 41-годишната певица признава, че е забременяла от Тимбърлейк, но е направила аборт, защото той не е бил готов да бъде баща.

41-годишната изпълнителка на хита Toxic, която се среща с 42-годишния Тимбърлейк в периода 1999-2002 г., описва подробно „мъчителното“ решение да прекъсне бременността в предстоящата си мемоарна книга The Woman In Me – след като зачева в края на 2000 г., когато и двамата са на 19 години, потвърждава DailyMail.com.

Звездата твърди, че макар да е искала бебето и да е „мечтала да има семейство“ с Тимбърлейк, той „не е бил готов“ за отговорностите на родителството и е смятал, че двойката е твърде млада.

В откъс, предоставен на People, тя пише: „Това беше изненада, но за мен не беше трагедия. Толкова много обичах Джъстин. Винаги съм очаквала, че един ден ще имаме семейство заедно. Просто това щеше да е много по-рано, отколкото очаквах.“

„Той каза, че не сме готови да имаме бебе в живота си, че сме твърде млади. Сигурна съм, че хората ще ме намразят за това, но аз се съгласих да не раждам.“

„Не знам дали това беше правилното решение. Ако това зависеше само от мен, никога нямаше да го направя. И все пак Джъстин беше толкова сигурен, че не иска да бъде баща“.

В мемоарите, които ще бъдат публикувани на 24 октомври, звездата споделя, че абортът е бил „едно от най-мъчителните неща, които съм преживявала в живота си“.

В книгата се твърди също, че Спиърс разкрива, че е била възпитана „да не прави аборт“ поради религиозни причини и това, което е научила от семейството си.

DailyMail.com се е свързал с представители на Тимбърлейк, Спиърс и Simon & Schuster за коментар.

По-късно Спиърс ще посрещне синовете си Шон Престън, на 18 г., и Джейдън, на 17 г., с Кевин Федърлайн, докато Тимбърлейк има общи синове Сайлъс, на осем години, и Финиъс, на две, със съпругата си Джесика Бийл.

Това се случва на фона на твърденията, че Тимбърлейк е „загрижен“ за това какво ще разкрие предстоящата мемоарна книга на бившата Спиърс – „Жената в мен“ – за техния минал романс, според нов доклад.

Твърди се, че хитмейкърът на SexyBack е „много любопитен“ за мемоарите на звездата, които ще излязат на 24 октомври.

Източник заяви пред Page Six: „Той е много любопитен какво ще разкрие тя от връзката им. Това го гложди.“

Вътрешен човек от издателството също така отрече книгата да е „сваляне“ на когото и да било, като заяви: „Това е Бритни, която най-накрая получава шанс да разкаже историята си, която й дава сили, и не е нищо повече от това“.

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -