- Реклама -

- Реклама -

16.4 C
София
петък, 29 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Първо във „Филтър“: Цънцарова става двойка със Златимир Йочев в „Тази сутрин“

Би Ти Ви продължава с кадрови и програми промени в схемата си преди старта на новия тв сезон. Много от старите лица на екрана отпадат, други сменят позициите си. Официално стана ясно, че Мария Цънцарова се присъедиянява към Златимир Йочев и двамата ще бъдат новият водещ тандем в „Тази сутрин“. Така те се превръщат в конкуренти на двойката Виктор Николаев-Мира Иванова, които водят „Здравей, България“ по Нова телевизия.

Златимир Йочев води сам предаването две години и е харесван от зрителите заради спокойствието и уравновесеността си. Ръковосктвото на Би Ти Ви разчита, че Цънцарова ще внесе хъс в програмата и ще притиска с неудобни въпроси в своя стил гостите. Сутрешните емисии новини се увеличават с една повече. Новинарите Виктория Готева-Димитрова и Ивайло Везенков ще запознават аудиторията с най-важното от България и света в 06:00, 07:00, 08:00 и 09:00 часа.

Нови са водещите и на сутрешните блокови предавания през уикенда „Тази събота“ и „Тази неделя“. Жени Марчева, която се изявяваше през първия ден, се връща в Дарик радио, а Цънцарова се мести в сутрешния блок. Местата им заемат Бесте Сабри и Митьо Маринов. Твърди се, че двамата ще представят авторски прочит на актуалните и любопитни теми от обществено-политическия живот в страната всяка събота и неделя от 7:30 до 11:00 часа.

Митьо Маринов е политически журналист, който преди е работил във в. „24 часа“, а Бесте Сабри направи впечатление с репортажите си по време на тежкото земетресение в Турция. Двамата определено проявяват хъс и професионизъм, но мнозина са скептични, че ще заместят пълноценно Жени Марчева и Мария Цънцарова заради липсата на опит. Тяхна конкуренция ще бъде съпругата на Златимир Йочев Марина Цекова, която се връща след майчинство като водещ на сутрешната уикенд програма по Нова телевизия.

- Реклама -

Последни новини