- Реклама -

- Реклама -

17.8 C
София
понеделник, 2 октомври 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Дъщерята на Хубчев с трогателен пост за болестта на баща й

 

Кристина, дъщерята на Петър Хубчев, публикува силен пост във връзка със заболяването на баща й. Тя благодари на всички за подкрепата – както от страна на клубовете, БФС, така и на Стилиян Петров и организирания от него „Мач на надеждата“.

„Преди една година баща ми се прибра от България и малко по-късно той ни сподели, че е болен от рак. Това беше голям шок, най-любимият ми човек на този свят, който никога не е казал лоша дума и е искал само едно от нас, да уважаваме хората. Аз преодолях шока и си казах щом той е силен и ние ще сме с него. Неговото заболяване обърка целя му план за бъдещето. Но сега има нова мисия и тя е да се оправи максимално. Мисля, че сега след като голяма част научиха за неговата битка, му олекна и хората няма да се чудят защо е напуснал Берое, защо не присъства в публичното пространство и т.н.

Тук сега е моментът да благодарим на всички приятели, които се свързаха с нас да благодарим за подкрепата. Огромна благодарност към Стилиян Петров и неговата Фондация, към всички български и световни футболни звезди, участвали в Мача на надеждата, към всички футболни клубове в България и хора, които са с него в този момент“, написа Криси на профила си във „Фейсбук“.

 

Снимка: Булфото

- Реклама -

Последни новини