32.8 C
София
четвъртък, 20 юни 2024 г.

Дъщерята на загиналия до Аксаково мъж: Колата на НСО се е движила със 150 км/час

Часове след трагедията с участието на кола на НСО с Кирил Петков в нея се трупат нови въпроси и разминавания с първоначалната версия на „Продължаваме промяната“. Красимира и нейният съпруг Христо, който е бил професионален шофьор, са пътували към дома си в Аксаково, когато е станал този фатален инцидент, съобщиха медии.

Не е ясно дали това отговаря на истината, но то би се разминало с твърденията, че двойката е идвала от Аксаково и е отнела предимство на движещия се по главен път автомобил на НСО. Въпреки твърденията, че в смазаната кола са били „пенсионери“, се оказа, че Красимира е на 58, а мъжът ѝ – дългогодишен международен шофьор с категория C.

Според съобщението на „Промяната“ двамата са били ранени, а мъжът издъхва след като лекарите не успяват да му помогнат. Дъщерята на жертвата – Таня, отрича това в профила си във фейсбук. Младата жена смени профилната си снимка със жалейка, а профилът ѝ е залят със стотици съболезнования за смъртта на Ицо, както го наричат познатите им.

Краси и Ицо имат една дъщеря и две внучета, става ясно от профилите във фейсбук на семейството.

Съмнения във версията за липса на жертви се появи още със снимката, качена от пиара Найо Тицин вчера. На нея на шофьорското място на втората кола се виждаше лилава дреха.

Снощи Петков съобщи, че днес ще търси дъщерята на починалия.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини