- Реклама -

[the_ad_group id="8212"]

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
21.8 C
София
четвъртък, 21 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Дебора с нарязаното лице: Криех шевовете с фон дьо тен (ВИДЕО)

Нарязаната с макетно ножче Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство с подробности във видео качено в канала на „Цанов НАПРЕД И НАГОРЕ“ в YouTube.

18-годишната Дебора се е запознала с насилника си Георги Георгиев през септември миналата година в дискотека в Стара Загора.

Георгиев работил в нощния клуб като охрана. Той пускал младото момиче в бара още преди да е навършила пълнолетие, за разлика от нейните връстнички, на които е искал пари, за да влязат.

Георгиев работил незаконно, без договор, по думите на момичето. Дебора никога не се е напивала, не е употребявала наркотици или дърпала балони, това се разбра от думите й във видеото. „Винаги, когато ходя на дискотека си взимам вода и държа в ръка през цялото време“, твърди момичето.

Извършителят на жестокото насилие е пощипвал и флиртувал с непълнолетното тогава момиче. Самият той е поискал да й покаже документи за развод, след като Дебора е разбрала, че той има дете и жена. Георги я убеждавал, че се e развел. Тогава жертвата е била едва на 17 години, когато се е влюбила в него, потвърди и майката на момичето. Тя добави в интервюто пред Цанов, че Дебора го е обичала.

Дебора е била насилвана месеци наред с шамари и удари в корема, Георги й забранявал да носи клинове. Когато поглеждала през прозореца от дома й казвал ехидно ,,Няма да оцелeеш“. ,,Крила съм синини с фон дьо тен, когато ме душеше, веднъж припаднах, но той ми каза: Знам какво правя, няма да умреш“, през сълзи разказва Дебора във видеото.

– Никога не сме излизали публично освен, когато ходех да го виждам на работното му място. Не съм ходила дори в дома му.“

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини