30.8 C
София
неделя, 14 юли 2024 г.

Децата на Брад Пит изчегъртаха баща си


През септември 2016 година една светска новина се оказа по-коментирана от политическите и международни скандали. След като светът бе вдигнал на пиедестал Брад Пит и Анджелина Джоли като идеалната и най-красива двойка, се оказа, че те се развеждат. Осем години по-късно проблемите между двамата не само не са забравени, но дори се задълбочават. Поредният епизод от пуническата им война е достойна за сериал, а главна роля в него изпълняват две от биологичните му деца. 15-годишната Вивиен публично обяви, че се отказва от името на баща си, и вече се представя единствено с фамилията на майка си. Така Вивиен бе изписана в афиша на мюзикъла „Аутсайдери“, който Анджелина продуцира заедно с дъщеря си, а представлението неотдавна спечели няколко номинации за „Тони“.

Почти по същото време Брад Пит получава втори удар – другата му биологична дъщеря също официално премахва неговата фамилия от името си. Навръх рождения си ден, 27 май, 18-годишната вече Шайло подава документи за смяна на името от Шайло Джоли-Пит на Шайло Джоли. Според информация на изданието PageSix решението е лично нейно и не е взето под влиянието на Анджелина Джоли. „Шайло нае адвокат и сама си плати за него. Анджи не знае повече подробности и не може да коментира допълнително действията на дъщеря си“, твърдят източници, близки до семейството.
Шайло и Вивиен не са единствените деца на двойката, които обръщат демонстративно гръб на актьора. През миналата година третата им дъщеря – осиновената Захара (на 19 г.), започва да се представя единствено с името на майка си. И най-голямото им дете – Мадокс (на 22 г.), вече не използва фамилията Пит.

Прочутият актьор не е коментирал поредния шамар, който получава от наследниците си, но едва ли го е приел безболезнено. Още повече че не е виждал децата си отдавна, тъй като те отказват всякаква комуникация с една от най-големите звезди в Холивуд.

Брад и Анджелина се развеждат през 2019 г., но все още продължават съдебните битки за попечителството на децата. Актьорът може да ги вижда, но те категорично отказват срещите. Като повод за крайния им негативизъм е прочутата разправия в самолет през 2016 година, когато според думите на Анджелина съпругът й упражнява физическо насилие над нея и децата им, които дори души. Случката е толкова втрещяваща, че наследниците им в този миг изчегъртват Пит от живота си.
Мнозина обаче подозират, че масло в огъня между децата и Брад налива дъщерята на Джон Войт. Твърди се, че манипулативно и постепенно тя настройва Мадокс, Захара, Шайло, Пакс и близнаците Вивиен и Нокс срещу баща им. Усилията й очевидно дават резултат, защото няколко от тях отдавна искат да свидетелстват срещу звездата от „Вавилон“ и куп други прочути продукции.

Миналата есен е разпространен пост, който синът им Пакс публикува през 2020 г. навръх Деня на бащата. В него момчето пише: „Честит Ден на бащата на този световноизвестен за*ник!! С времето продължаваш да се доказваш като ужасен и проклет човек. Нямаш никаква съобразителност и емпатия към четирите си по-малки деца, които треперят от страх, когато са в твое присъствие. Никога няма да разбереш каква щета нанесе на семейството ми, защото си неспособен да го направиш. Превърна живота на най-близките ми в непрестанен ад. Може да казваш на себе си и на света каквото си пожелаеш, но истината някой ден ще излезе на бял свят. Та честит Ден на бащата, ти ши*ано, ужасно, човешко същество!!!“, гласи публикацията на Пакс.

Брад и Анджелина продължават да водят съдебни битки и за прочутата си винарна за 500 милиона долара – Château Miraval в Южна Франция, където през 2014 г. се женят. Джоли продава своите дялове на руски олигарх, но въпреки това с Пит продължават да спорят по куп въпроси, свързани с шатото, което произвежда прочутите розета „Миравал“ и „Студио“. Брад недоволства освен това от факта, че Джоли разкрива постоянно подробности от личния им живот, особено такива, свързани с неговото емоционално и психическо състояние, въпреки че двамата имат строги споразумения за конфиденциалност.

След раздялата им и случката в самолета от 2016 година Брад Пит признава, че дълго време е прекалявал с употребата на алкохол и дори посещава „Анонимни алкохолици“, но успява да се пребори със зависимостта. Тогава се извинява за поведението и зависимостите си, но въпреки това Анджелина и децата не му прощават.
Повечето от холивудските знаменитости изпадат в тежки депресии и отново се връщат към дрогата и декадентските партита, когато семейните им отношения се сринат. Разправиите с Анджелина Джоли не се отразяват на кариерата на един от най-сексапилните мъже в света, който продължава да работи активно и да развива странични бизнеси, свързани не само с винарната, но и с модната индустрия. Въпреки слуховете за техни връзки след раздялата нито един от двамата не представя официално своя нова половинка.

Цялата истина за отношенията им знаят само те двамата и децата им. Няма спор, че връзката им не е била от най-хармоничните, но вината за това едва ли е само на единия.

С раздялата им светът се прости с вярата, че двама изключително красиви и талантливи актьори могат да бъдат пример за подражание като семейство и родители. Засега все още се търси другата идеална двойка. Без да е ясно колко дълго тя ще продължи да е такава.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини