5.6 C
София
понеделник, 22 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Делян Добрев скочи на „Промяната“: Да ме прощават, ама всичките са в матрицата


Острието на ПП ГЕРБ Делян Добрев отново скастри на „любимците“ си от „Продължаваме промяната“. Този път народният представител обвини в лъжа колегите си от вече несъществуващата „сглобка“ по темата раждаемостта, свързана с демографска криза. „Единственият майтап е алчността ви за власт и некомпетентността ви“, заключи Добрев в първия ден на април.

„Следя дистанционно хвалбите на „промяната“ от последните дни и не мога да се нарадвам… Всичко е цъфнало и вързало! Най-много се впечатлих от това как за пръв път, благодарение на „Продължаваме промяната“ се обърнал тренда и раждаемостта скочила! Представяте ли си?!

Отворих статистиката и какво да видя?! Новородените през 2023 година са по-малко от която и да е година преди това в най-новата история на България. Отрицателен рекорд! За пръв път новородените падат под 50 000 (точно 49 610 през 2023). Как може да лъжат по този безобразен начин дори за човешкия живот?

После се сещам, че Лена роди през 2023 и това събитие може да се е сторило толкова положително на Кирил Петков, че да му се е объркала вътрешната статистика. Разбирам го Кирил и не го виня, ама толкова ли няма един човек в тая „промяна“, който да се интересува от истината?! Да ме прощават, ама всичките са в матрицата. И искат и ние да влезем в нея.

Пазете си разсъдъка, скъпи приятели! Особено с наближаването на изборите!

P. S. До Кирил Петков и цялата ПП: Ако не ми вярвате, Лена може да „чукне“ в гугъл – новородени през 2023 и да ви разкаже.

P. S. S. Не се шегувам въпреки, че е първи април. Единственият майтап е алчността ви за власт и некомпетентността ви… Дано тази лоша шега свърши по-бързо“, коментира Делян Добрев.

Последни новини

- Реклама -