- Реклама -

- Реклама -

2.8 C
София
вторник, 28 ноември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Ден на отворените врати в болница „Лозенец“ за бъдещи родители

Болница „Лозенец“ и Училище БЕБЕ подготвят съвместно събитие за бъдещи и настоящи родители. Идеята е да се обединят лекциите и практическите уроци на Училище БЕБЕ с Деня на отворените врати на Клиниката по акушерство и гинекология и Отделението по неонатология в лечебното заведение.

„Целта ни е да предложим на бъдещите родители още полезна информация, различни гледни точки на доказани специалисти, както и възможностите и предимствата мамите да проследят бременността си и заедно с таткото да посрещнат рожбата си в прекрасната среда и атмосфера на УМБАЛ „Лозенец“, коментира доц. д-р Дорина Асенова, началник на АГ клиниката.

По време на събитието бъдещите родители ще могат да посетят АГ клиниката и Отделението по неонатология, да разгледат обстановката и да се запознаят със специалистите.

Лично доц. Асенова и д-р Щерю Бояджиев, началник на Отделението по неонатология, ще представят екипите, които имат грижата да посрещат всяко ново бебе и да полагат грижи за него и майката до изписването. Те ще дадат и повече информация как всяка бъдеща майка може да проследи бременността си при АГ специалистите на здравното заведение.

Екипите на болница „Лозенец“ и Училище БЕБЕ са подготвили разнообразни лекции по теми, свързани с раждането, първите грижи за новороденото, хранене на кърмачето, грижата за кожата на бебето, психологическа помощ по време на бременността, както и workshop за къпане и хигиена.

Предвидена е и изложбена част, на която партньорите на събитието ще направят демонстрации на своите продукти и услуги, като ще зарадват посетителите и с различни подаръци и ценни съвети, свързани с посрещането и отглеждането на новия член на семейството.

Събитието ще се проведе на 18 ноември, събота от 10:00 часа в УМБАЛ „Лозенец“, ул. Козяк 1.

Направете регистрация за събитието тук: https://forms.gle/nM6jv3wJDiToELoF9

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -