30.8 C
София
неделя, 14 юли 2024 г.

Депутатът Етиен Леви подари песен на Лия


Лия се завърна на голямата сцена с концерт в Зала 2 на НДК след 20-годишно прекъсване на професионалната си кариера. През изминалите две десетилетия тя избра да се посвети на семейството си, но сега не друг, а именно съпругът й Георги Вълканов е моторът, който е направил всичко възможно певицата да застане отново под светлините на прожекторите. Той й подаряваше песен след песен, за да се стигне до издаването на два албума – „Това остава“ и „Българка“. Лия изпълни песните, включени в тях, на живо с бенд пред препълнената зала, а от първия ред я аплодираха майка й и баща й, семейството на съпруга й, начело със стожера на фамилията – Николай Вълканов, Васил Найденов, Тони Димитрова, дует „Ритон“, Емилия, Цветелина, Джина Стоева. Много хора от родния край на певицата – Петрич, също пристигнаха в София специално за концерта.

Изненадите валяха една след друга. Първият, който поднесе цветя на Лия, бе новоизбраният депутат Етиен Леви. Оказа се, че той е подарил песен на изпълнителката и това е заглавното парче на единия от албумите „Това остава“. Музиката е дело на Етиен, а текстът – на Драго Драганов. От Северна Македония дойде и създателят на хитове Григор Копров. Макар вече да е на 80, той не спира да твори и е написал няколко песни, включени във фолклорния албум на Лия „Българка“. Трогателно слово произнесе и 93-годишният чичо Ангел, който дори и да ходи трудно, пристигна от Петричкия край, за да поздрави певицата.
Един от големите сюрпризи на вечерта бе появата на сцената на дъщерята на Лия, която носи нейното име. Момичето впечатли с невероятния си глас и мнозина виждат в нейно лице изпълнител с голямо бъдеще.
След концерта повече от час Лия се снима със свои почитатели и раздава автографи на всички, които си купиха албумите й. Певицата вдигна наздравица и с най-близките си, а те й пожелаха това да е само началото на един нов професионален път.

Емилия пристигна на концерта в компанията на Жорж Башур


Концертът на Лия не мина и без пикантни новини. Емилия най-после опроверга слуховете, че е разделена със съпруга си Жорж Башур, и се появи с него. Вече няколко месеца различни сайтове не спират да тиражират всевъзможни версии за края на брака им, включително и за изневяра от страна на бизнесмена, но в крайна сметка Емилия и Жорж Башур са заедно и на този етап нямат намерение да се разделят.

Антон СТЕФАНОВ

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини