- Реклама -

- Реклама -

-1.2 C
София
понеделник, 4 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Деян Николов се среща с всички браншове, за да дадат шанс на младите

Кандидатът за кмет, издигнат от „Възраждане“ – Деян Николов, се срещна със студенти по покана на Национално представителство на студентските съвети в България.

На срещата той отговори на всички въпроси на младите хора. включително и на тези, свързани с възможностите за професионалната им реализация.

„Университетите не учат на базовите норми  в бизнеса и това създава затруднение при реализацията ви после. Необходимо е да има взаимодействие между университетите и бизнеса. Това може да се постигне чрез включване на младите специалисти в менторски програми. Ако софиянци ми дадат доверието си и аз стана кмет, ви гарантирам, че ще имате пряк достъп до кметовете и зам.-кметовете, ще можете да виждате как работи общината,  студентските организации ще  имат преференциален достъп до информацията в общината. Ще се стремя да възстановя справедливостта в управлението, да осигуря прозрачност за всички, без тромави процедури.“, каза Деян Николов пред студентите.

Той сподели и за намерението си да реализира срещи  с всички браншови организации на всяко тримесечие, да бъде изградена  програмата за следващия тримесечен период. Важна част в обсъжданията на тези срещи ще заеме какви възможности са осигурени за младите, които завършват, и как браншът може да създаде условия за тяхната реализация в България. Разбира се, аз като кмет ще съм там и за да чуя проблемите на бранщовите организации, защото те най-добре ги решават и съответно да приложа нужните решения, които са в правомощията ми.“, добави още Деян Николов – кандидатът за кмет, издигнат от „Възраждане“, на срещата със студените.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -