- Реклама -

- Реклама -

12.8 C
София
събота, 2 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Деян Николов, „Възраждане”: Иновативни хора искат да работят за София

В последните дни от кампанията кандидатът за кмет от „Възраждане“ – Деян Николов се срещна с IT експерти и обсъди с тях възможностите за честно и прозрачно управление в общината.

„Бях на среща с представители на BESCO. Млади иновативни хора, които искат да работят за София, но никой не им дава възможност. Поговорихме за проблемите в техните среди. Те искат да имат комуникация с общината, за да може да инвестират времето и идеите си в града. Защо не са го направили досега? Защото срещу тях застава архаичната администрация и ЗДОИ (Закон за достъп до обществена информация). Аз искам да направя цялата информация в общината достъпна в една база данни, за да може всеки, който иска да направи качествен анализ, да има тази възможност. Това ще доведе до по-лесно установяване на проблемите от браншовите организации и до търсенето на тяхното решение“. Това написа след срещата Деян Николов в своята страница във Фейсбук.

На 29 октомври софиянци избират между чисто, прозрачно и последователно управление на столицата с „Възраждане“ или сглобката да се пренесе в местната власт. Изборът е между „Възраждане“ и останалите кандидати сочени за фаворити.

От едната страна е Деян Николов – икономист с чисто политическо минало, част от „Възраждане“ от 2017 г. и едно от ключовите лица на политическата сила, която единствена следва последователно политиката си. А от другата страна кандидатите на сглобката –  кандидатът на ГЕРБ, който управлява София последните години, чието управление е  емблема на мръсотия и корупция, кандидатът на ПП-ДБ, който както стана ясно има дълбока връзка с ДС и не отрича, че ще влезе в сглобка с ГЕРБ след местния вот и кандидатът на БСП, който е работил с Отворено общество, публично е изразявал подкрепа за Истанбулската конвенция и подкрепата си за масова ваксинация за Ковид 19.

Софиянци имат избор още два дни, а после или ще управляват София заедно с Деян Николов или сглобката ще ги управлява.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -