24.8 C
София
четвъртък, 25 юли 2024 г.

Диана Дамянова с нов удар по ПП-ДБ, даде важен съвет на Борисов

Бившият пиар на „Продължаваме промяната“ Диана Дамянова отправи редица критики към партията. Според нея лидерите на „Промяната“ трябва да се оттеглят от политическата сцена, защото „хората отказват да гласуват за тях“. Дамянова даде и съвет на лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов:

„Бойко Борисов трябва да си допише главата в учебника по история, да събере смелост и да направи истинско политическо правителство, иначе ще бъде санкциониран, както „Има такъв народ“.

Диана Дамянова: Поемам вината за провала на „добрите сили“

„Все по-трудно ми е да вляза в главите на хората от „Продължаваме промяната“. Те проведоха една много грешна кампания. Ниският резултат се дължи и на тяхното обединение с „Демократична България“, заяви Дамянова в БНТ.

„На политическия фронт има огромен лидерски проблем. Хората отказват да гласуват за тези партии с тези лидери“.

„Партиите, които представляват българската градска, селска интелигенция, станаха неприлично малки“, смята тя и добавя: „Имаме три огромни партии, които представляват българския народ и се държат в рамките на 6-7%“.

След пиарите и журналистите зоват за оставката на Кирил Петков

Според нея „Демократична България  е партията, която защитава свободната икономика, но под натиска на ПП водят друга политика.

„Бойко Борисов трябва да си допише главата в учебника по история, да събере смелост и да направи истинско политическо правителство“, категорична е Дамянова.

„Борисов няма никакъв избор. Ако не направи правителство, ще бъде санкциониран, както се случи с „Има такъв народ“.

Тя смята, че лидерът на ГЕРБ ще запази голяма част от служебното правителство.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини