- Реклама -

[the_ad_group id="8212"]

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
17.8 C
София
понеделник, 25 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Двойно убийство и самоубийство потресе страната (ОБНОВЕНА, СНИМКИ)

Поредна кървава драма в страната, която потресе хората!

Двойно убийство и самоубийство е станало тази сутрин в пазарджишкото село Черногорово. Беше известно само, че възрастен мъж е убил жена си и дъщеря си. След кървавата драма той се е самоубил.

По първоначални данни мъжът е използвал своя пистолет за убийството.

Станаха известни и някои подробности около психодрамата в пазарджишкото село.

Преди време убиецът намерил и върнал портмоне с 1250 евро и 135 лева вътре, разказа кметът на Черногорово.

71-годишният Стефан Дивеков с прякор Хищника

„Махай се оттук“. Това били последните думи на 71-годишния Стефан Дивеков с прякор Хищника към зет му, преди да дръпне спусъка на ловната си пушка и да застреля втората си жена Невена и дъщеря си Милка. Това разказа свидетел на кървавата трагедия.

„Беше като обезумял. Ние пиехме кафе в отсрещното барче, когато видяхме, че спря кола пред къщата на Дивекови и от нея излезе една от дъщерите му от първия брак и мъжът й. Нещо поговориха и Стефан кресна на мъжа да си тръгват, дори го напсува и влезе обратно в къщата. След това чухме два изстрела. Съседка отиде да види какво става, дойде разтреперана при мъжете в кафенето и им каза, че Хищника е застрелял дъщеря си“, допълва жена от селото.

Криминалисти пред къщата на семейство Дивекови

След това хората отвън чули още два изстрела – с третия всъщност той е отнел живота на втората си съпруга и след това се е самоубил.

„Не е конфликтен, от време на време си попийваше, ама дали тази сутрин е бил в такова състояние, не знам“, недоумява съседка на семейството. Трагедията е станала някъде след 9:30 ч. По непотвърдена информация между тримата е възникнал семеен скандал и най-вероятно дъщерята е заела страната на майка си, което е вбесило бащата.

„Много ме тормозят Невена и Милка“, оплаквал се на по-големите си дъщери 71-годишният Стефан. На 5 август т.г. празнували юбилей на едната дъщеря от първия брак и тогава Дивеков къде на шега, къде сериозно казал пред роднините си, че домашните му го ядосват.

„Тази събота трябваше да карат Милка на летището, за да пътува за Германия, тъй като тя живееше там от доста време“, споделя Иванка Б. Тя също подозира, че дъщерята го е предизвикала с нещо и той е вдигнал мерника. Иванка разказа, че Милка е имала и по-малка сестричка, която е починала на 12-годишна възраст от тумор в главата.

Снимки: Диана Милчева/dianavar@abv.bg

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини