- Реклама -

- Реклама -

10.8 C
София
петък, 1 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Дясната ръка на Корнелия Нинова с удар по кандидата за кмет на левите Ваня Григорова

 

Странен пост в профила си във Фейсбук публикува Калоян Методиев, дясната ръка на Корнелия Нинова. Напуснал с гръм и трясък поста началник кабинет на президента Радев, Методиев остана верен на Нинова. Впоследствие политологът добре осребри приятелството си с лидерката на БСП, оглавявайки кабинета й, когато тя стана министър на икономиката. Злите езици говорят, че Методиев дори се е изживявал като министър в сянка.

Ето какво написа Калоян Методиев за Ваня Григорова, която се състезава за кмет на София в предстоящите избори, подкрепена от БСП, Левицата и още няколко леви формации.

„Въпросът с градските тоалетни изведнъж избухна след снощното участие на кандидата за кмет Ваня Григорова, която го постави в центъра на предизборната кампания в София. По принцип е права. Това е екзистенциален градски проблем, засягащ както възрастните хора, така и тези с малки деца. И трябва да се реши.

Вчера карах по Цариградско шосе. Само от разклона за летището до алея „Яворов“ по посока центъра преброих словом и цифром 8 нейни билборда. Същите ги има с десетки на най-скъпите и централни булеварди из столицата – бул. България, бул. Константин Величков, Околовръстния път пред резиденция „Бояна“… Заляла е града. Богата работа. Не говорим за медийни пакети, рекламни материали… Дори само по билбордове на някои места изпреварва милиардера Терзиев и герберския кандидат Хекимян. Сериозни финанси демонстрира синдикалната кандидатка от „Подкрепа“. Подобна пищна кампания нито е работническа, нито е социална. Ярък дисонанс между думи и дела. Явно няма да я чуем да се заяви като категорична опозиция и да каже какъв модел управлява София от 2005 година насам – поименно! Но поне да насочи стотиците хиляди левове, които излива за реклама, за построяването на десетки тоалетни, с което да защити една от основните си линии в настоящата кампания.“

Ваня Григорова беше издигната първо от софийската организация на БСП и се наложи известно време да почака решението на централното ръкодство на Столетницата.

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -