19.7 C
София
петък, 14 юни 2024 г.

Вижте първите участнички в конкурса „Най-красива абитуриентка“

Красиви млади дами от цялата страна се включиха в надпреварата, споделяйки незабравими мигове от своя бал Колаж: Петя Александрова, Dir.bg

17-oто издание на конкурса „Най-красивата абитуриентка“ за поредна година предизвика огромен интерес, като само за няколко дни в него се включиха 163 момичета, споделили с нас своята прекрасна визия, с която са прекарали балната си вечер, съобщи Дир.бг, организатори на конкурса.

Първите девойки, които решиха да се впуснат в надпреварата, изпращайки ни впечатляващи кадри, са от София, Бургас, Ямбол, Пловдив, Стара Загора, Враца и още много други населени места. Както миналата, така и тази година в участието отново присъстват близначки.

За специалната си последна вечер, в която участничките брояха до 12, последователите на страницата Конкурс за „Най-красива абитуриентка“, станаха свидетели на много блясък, елегантни рокли и нежно излъчване. Първите претендентки показаха завиден стил и любопитни и завладяващи кадри, запечатали техния бал.

Някои се довериха на класическите цветове червено и черно, подчертавайки красотата си чрез използване на ефектни ракурси на фотографската камера. Други подчертаха изящната си визия чрез избор на рокли в пастелни тонове и нежни цветове. А част от младите дами заложиха на класическата черно-бяла фотография.

10-те снимки на момичета, събрали най-много лайкове във Фейсбук страницата на конкурса, се класират като първите 10 финалистки. Още 10 финалистки се избират от редакционния екип на Dir.bg.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини