- Реклама -

- Реклама -

3.6 C
София
вторник, 5 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Генерал СВР: Внимание! Путин почина, има опит за преврат в Русия

Преди време именно от резиденцията във Валдай Путин изнесе дълга реч за бъдещето на света

Мистериозният висш руски военен, който стои зад популярния Телеграм канал „Генерал СВР“ и поддържа редовна аудио рубрика в YouTube с механично преправен глас обяви, че руския президент Владимир Путин е починал снощи, както гръмнаха световните агенции. Според него президентът е предал богу дух в резиденцията във Валдай.

„Внимание! В момента има опит за преврат в Русия! Руският президент Владимир Путин почина тази вечер в резиденцията си във Валдай. В 20:42 часа московско време лекарите спряха реанимацията и констатираха смъртта. Сега лекарите са блокирани в стаята с трупа на Путин, те се пазят от членове на службата за сигурност на президента по лична заповед на Дмитрий Кочнев, който поддържа връзка и получава инструкции от секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев. Охраната на двойника на президента е засилена. Водят се активни преговори. Всеки опит след смъртта на Путин да бъде прокаран дубльор за президент е преврат“, написа „Генерал СВР“.

По-късно той публикува и допълнителни подробности за това как Путин е отлетял за небесния концерт на Йосиф Кобзон.

Путин и любимият му певец Йосиф Кобзон, вече покойник

„Вчера следобед здравето на руския президент Владимир Путин започна рязко да се влошава. Около 20:00 часа московско време дежурните лекари повикаха допълнителен лекарски екип, който след пристигането си в рамките на петнадесет минути започна реанимация на президента; по това време състоянието на Путин беше критично. Както FILTERNEWS писа, в 20:42 московско време лекарите спряха реанимацията и констатираха смъртта на президента. След като информира дежурните служители по сигурността на вратата за случилото се.

По лично нареждане на Дмитрий Кочнев е била блокирана стаята в президентската резиденция във Валдай. Дмитрий Кочнев изпълнявал указанията на секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев. Също така по нареждане на Кочнев е засилена охраната на двойника на президента. Сега се решава въпросът, включително и за бъдещата съдба на лекарите.

Преговорите за създаване на коалиция от представители на пропутинските елити под ръководството на Николай Патрушев са почти завършени за запазване на сегашния режим и използване на двойника на Путин в образа на президента. Но! Ако когато Путин беше жив, можеше да се използва двойник без никакви проблеми, в краен случай можеше да се представи истинският, то след смъртта му (на Путин) всеки опит да се представи двойникът за президент вече е ПРЕВРAT! Малко преди смъртта на президента, когато вече беше ясно, че той умира, беше обмислен вариант Путин да бъде поставен в медикаментозна кома, като по този начин се запази „свеж труп“, така че след ясно определяне на наследника и плавен трансфер на властта, да представят на обществото „прясно починалия“, но този вариант отпадна, поради вече настъпилата смърт. Ще ви информираме, когато информацията стане налична.“

Преди три дни Генерал СВР публикува информация за това, че Путин е получил сърдечен арест и че се намира в много тежко състояние. Тогава от Кремъл отрекоха тази информация, както и твърдението, че руският президент ползва двойници.

След тиражирането на „новината“ за смъртта на руския държавен глава пропагандната агенция ТАСС пусна видео от негова среща с млади учени от космическия отрасъл. Не е ясно обаче дали на записа е истинският Путин или някой от неговите двойници.

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -