- Реклама -

- Реклама -

2.4 C
София
сряда, 6 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Георги Георгиев от ГЕРБ: Васил Терзиев е „Мистър Дигитализация“, а Ваня Григорова „Мис Национализация““

„За всеки проблем Васил Терзиев казва „Дигитализация“. Тоест единият кандидат е „Мистър Дигитализация“, а госпожа Григорова казва – „Национализация“. Тоест тя е „Мис Национализация“. Ние вървим напред със стандартите“, заяви кандидатът за общински съветник от ГЕРБ и доскорошен председател на столиния парламент Георги Георгиев в ефира на bTV.

„Нека да не анализираме прогнози – това е работа на специалисти социолози. От политиците се очакват решения. Това видях всъщност и от десетките срещи с граждани, които имах тези дни“. ТакаГеоргиев отговори на въпроса дали прогнозните резултати за формацията са щели да бъдат различни, ако той е бил кандидатът за кмет на местните избори в София. Социологическите прогнози към момента поставят Антон Хекимян на второ място след Васил Терзиев от ПП-ДБ.

„Битката, която предстои, не е просто между Антон Хекимян, Ваня Григорова и Васил Терзиев. Васил Терзиев и Ваня Григорова за мен са едно и също – те са пълномощници на Кирил Петков и Корнелия Нинова. Разбира се, че Антон Хекимян ще бъде на балотаж“, коментира още той и показа снимка на най-новия булевард в София.

Няма нов морал, има етика и принципи, които трябва да бъдат спазвани, посочи той
„Филип Кутев“ е шестлентов булевард, който свързва „Симеоновско шосе“ и „Г. М. Димитров“ с бул. „Черни връх“. За да стигнем до тук, минахме през отчуждаване на терени, през изкупуване на част от тях, градоустройство. Това е начинът да се борим с трафика в града“, коментира Георгиев.

Той показа и втора снимка – на 4-етажен паркинг за 310 автомобила в „Надежда“. Втори такъв ще има и в „Слатина“. За новия мандат са предвидени 7 такива паркинга.

„В рамките на тези 30 дни ние сме рамо до рамо с Антон Хекимян и виждам как реагират хилядите граждани, с които той се среща, и колко бързо реагира и той на поставените от тях проблеми. Дори си дописахме програмата в движение по нови идеи, които има“, отбеляза Георгиев.

Източник: bTV

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -