11.4 C
София
събота, 25 май 2024 г.

Георги Георгиев: „Учебната кола“ на Бонев и Терзиев е блокирана на „Витоша“

„Целта ни е категорична победа в София на изборите на 9 юни. Искаме доверието на жителите на столицата, защото сме подготвени. Ще бъдем гласът на българските граждани в Народното събрание.“ Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР Георги Георгиев, доскорошен председател на СОС, след регистрацията.

По думите на Георгиев хората в София са останали излъгани. „Предупредихме преди местните избори, че София не е учебна кола. В момента „учебната кола“, шофирана от Васил Терзиев и Борис Бонев, е блокирана в задръстването на бул. „Витоша“ и „Патриарха“.

Водачът на листата на ГЕРБ в най-големия столичен район коментира, че в Столичния общински съвет се получават стотици жалби, след като нарисуваха две велоалеи, без да питат столичани. „Това не е промяната, която гражданите поискаха, затова има протести всяка вечер“, подчерта той.

Георгиев коментира и серията политически скандали около „Продължаваме промяната“, свързани с разкрития за фалшиви подписи и заверки с думите: „От тези хора ли очакваме да направят реална съдебна реформа?“

Георги Георгиев подчерта, че новите управляващи на София не са свършили нищо полезно за столицата, освен да си вдигнат заплатите и да назначават свои роднини и приятели. „Аватарите на промяната в София си вдигнаха заплатите три пъти – това ще струва 6 млн. повече на бюджета. Можеше тези пари да бъдат вложени в изграждането на една детска градина годишно. Вместо това гражданите ще плащат такса „Управление“ на функционерите на „Промяната“, каза той.

„Имаме предприемачи, икономисти, млади хора, юристи, опитни политици и мениджъри във водещи международни компании“ – така Георгиев представи листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР. Той беше придружен от областния координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, ръководители на столични райони и кандидати за народни представители.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img