11.5 C
София
вторник, 23 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Георги Свиленски: На 99% отиваме на избори 2 в 1

„Напрежението е ежедневие. Досега всичко, което беше казано в записа от съвещанието на „Продължаваме промяната“, виждаме, че се изпълнява. Тази тяхна неофициална предизборна програма или платформа беше изпълнена“. Това заяви Георги Свиленски от БСП относно разпадането на некоалицията.

Той даoe пример с „изпирането на Борисов“, с връщането на имунитета на Борисов, с връщането на имунитета на Петков, с прекратяването на делата срещу тях.

„Сега, когато вече всичко това е приключило, на масата са регулаторите. Повече министерства, повече зам.-министерски места искат ГЕРБ, „Продължаваме промяната“ пък не искат да дават нищо и стигаме до този бой за плячката. Само че плячката за съжаление са българските граждани“, заяви Свиленски.

Според него политическото напрежение не е истинско, а е лицемерие и „мъгла, която се спуска пред гражданите“. Той смята, че преговорите ще бъдат имитация на такива.

„Може би около седмица ще гледаме този театър. На 99% отиваме на избори 2 в 1. Оставям 1%, защото все пак никога не е ясно Борисов какво ще направи. ПП-ДБ и ГЕРБ няма да се разберат“, посочи Свиленски.

„Следете пътя на парите, но не разчитайте на Комисията за борба с корупцията“, призова той.

Последни новини

- Реклама -
Предишна статия
Следваща статия