14 C
София
вторник, 28 май 2024 г.

ГЕРБ регистрираха листа за вота в София, Фандъкова е втора след Борисов

Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Йорданка Фандъкова и кандидати за народни представители регистрираха листата на ГЕРБ в 25 РИК – Район „Красна поляна“.

Водач на листата на ГЕРБ в 25 МИР-София е лидерът на партията Бойко Борисов. Бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова е втора в листата.

„Посланията, с които влизаме и които излъчваме, са „стабилна България в сигурна Европа“, каза Фандъкова и добави, че страната ни има нужда от сигурност, стабилно управление и развитие във всички сектори. Бившата кметица на София е категорична, че след три години популизъм и лутане, е време за прагматизъм и работа.

В 12 часа областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, водачът на листата на ГЕРБ в 24 МИР Рая Назарян и кандидати за народни представители ще се регистрират в 24 РИК – район „Сердика“, бул. „Княгиня Мария Луиза“ 88.

В 14 часа областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, водачът на листата на ГЕРБ в 23 МИР Георги Валентинов Георгиев и кандидати за народни представители ще регистрират листата на партията в 23 РИК – район „Триадица“, улица „Алабин“ № 54.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img