23.8 C
София
четвъртък, 25 юли 2024 г.

Гръцки медии: Ружа Игнатова не е мъртва, крие се в Дубай

Гръцките медии представиха нова версия за изчезването на криптокралицата Ружа Игнатова. Те публикуваха обширни статии посветени на един 10-те най-издирвани от ФБР.

Ружа Игнатова може да не е убита на остров Корфу, тя може да се крие в Дубай, след като е претърпяла пластична операция.

Според сведения на източник от ФБР Игнатова никога не е екзекутирана, но използва българската мафия и войната в нейните редици, за да прикрие следите си.

Миналата сряда Държавният департамент на САЩ обяви, че увеличава наградата от 250 000 на 5 милиона долара за информация, която да доведе до ареста на един от 10-те най-издирвани от ФБР. Това е българската милиардерка Ружа Игнатова, която е в неизвестност от 2017 г. в Атина.

Игнатова, наричана „кралицата на криптовалутите“, се издирва за може би най-голямата измама на всички времена, от която е спечелила над 4,2 млрд. долара, измамвайки милиони хора във всяко кътче на света: от големи бизнесмени и членове на кралски семейства до хлебари, които са инвестирали всичко, което са имали, в нея.

Игнатова се превърна в следващото голямо нещо в света на парите, тъй като създаде OneCoin- криптовалута, която идваше да заеме мястото на биткойн. И беше убедила всички в това, дотолкова, че беше придобила такава власт, че изкупуваше най-скъпите недвижими имоти в България и извън нея, дори мажоритарен дял в петролна компания от другата страна на Атлантическия океан, докато американските власти не разбраха, че предполагаемата криптовалута не се основава на блокчейн. Тя е просто… въздух. И така, като въздух, Игнатова след това изчезна, когато слезе от полета си за Атина. Какво се случи?

Някои доказателства сочат, че българката е срещнала ужасна смърт в ръцете на тези, които уж са я защитавали. Че тя е имала връзки с българската мафия, която я е снабдявала с телохранители, а също така ѝ е осигурявала пътища за бягство, за да изчезне. Според тези доказателства, които се проучват от българските – и американските – власти, един грък, за когото се твърди, че е „кокаиновият крал“ на България (Христофорос Никос Аманатидис, известен като Таки), е наредил на хората си да я убият. И те го направили, като я екзекутирали на борда на яхта край Корфу, разчленили безжизненото ѝ тяло и изхвърлили парчетата в Йонийско море…

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини