14.6 C
София
понеделник, 27 май 2024 г.

Христо Иванов: България има нужда от редовна власт

Най-добрият подход е въпросите, отнасящи се за структурата и състава на Министерския съвет, да бъдат оставени на Мария Габриел и Николай Денков. Очакваме от тях да потърсят решение на всички въпроси. Това коментира в Народното събрание Христо Иванов от „Продължаваме Промяната“ – „Демократична България“.

„България има нужда от редовна власт, но това трябва да бъде изработено политически, което е и нашият фокус“, заяви той.

Относно това дали ще има коалиционно споразумение между ПП-ДБ и ГЕРБ Иванов посочи, че ще има документално оформени ангажименти по отношение на политиките, които трябва да бъдат следвани.

„Казусът с Мартин Божанов – Нотариуса представлява важна възможност съмненията за завладяване на съдебната власт да започнем да ги осветляваме“, посочи още Иванов.

„В България през годините са строени много обекти, които нямат строителна документация. Няма отговор за това дали отговарят на стандартите за строителството. Министерският съвет да оттегли промените, така че те да бъдат внесени отново, когато комисията за противодействие за корупцията бъде съставена“, каза Христо Иванов по повод оттеглените предложенията за промени в Закона за устройство на територията.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img