23.8 C
София
четвъртък, 25 юли 2024 г.
Категории:

Иван Таков: Чакаме оставката на зам.-кмета по транспорт в София

Иван Таков настоява зам.-кмета по транспорт в София да си отиде заради движението около НДК.

„Чакаме оставката на заместник-кмета по транспорт на Столична община Илиян Павлов, след като и Върховният административен съд (ВАС) потвърди некомпетентността му.“

Това заяви Иван Таков, председател на Постоянната комисия по транспорт и пътна безопасност и на групата на Местна коалиция „БСП за България“ в СОС. „Очакваме тази оставка незабавно, допълни той. Това е един от начините той да понесе отговорност за всичките безобразия, които сътвори заедно със „Спаси София“ в центъра на столицата. Арогантното високомерие и самонадеяността им струват на столичани над милион лева, заявява още Таков.

Според него необмислената и неподготвена реорганизация на движението по улиците и булевардите около НДК трябва незабавно да бъде отменена.

Според Иван Таков, мерките срещу лъжите на заместник-кмета и на „Спаси София“ трябва да бъдат сериозни, тъй като те са си позволили да работят на инат не само срещу органите и правилата на общинската власт, но и срещу гражданите.

„За съжаление, нищо не може да компенсира тревогите, нервите и неудобствата на хората, които седмици наред протестираха в центъра на София“, подчерта Иван Таков.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини