23.8 C
София
четвъртък, 25 юли 2024 г.

Откриха издирваното 12-годишно момче на около 270 км от Бургас (Обновена)

Часове след като МВР обяви, че издирва 12-годишния Данаил, неговата майката заяви, че е чула гласа на сина си. Детето било в Пловдив, а тя и бащата са в Бургас и дни са предполагали, че 12-годишният им син е при другия родител.

12-годишният Данаил Валентинов Кирилов е в неизвестност от 14 юни тази година. Обявен е за общодържавно издирване на 22 юни от МВР – Бургас.

От Областната дирекция в Бургас уточниха, че родителите на издирваното дете са разведени и въпреки, че живеят в Бургас, не подържат никакви отношения. Майката мислела, че детето е при бащата. След като то неколкократно не си вдига телефона, тя се свърза с бащата и установява, че детето е в неизвестност. Това е причина детето да бъде обявено за издирване дни след като е изчезнало.

Ето и горещата молба на майката:

„Здравейте,

Търся детето си Данаил Валентинов Костадинов на 12 години, който е в неизвестност от 14.06.2024г. Пуснат е за издирване от 22.06.24г. от МВР Бургас. Моля който има някаква информация да се свърже с мен на 0889399777“, пише майката Ивелина във фейсбук.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини