- Реклама -

[the_ad_group id="8212"]

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
17.7 C
София
понеделник, 25 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Измамници спекулират с името на Стефка Костадинова

 


Фалшиви интервюта рекламират лекарства, като използват имената и авторитета на нищо не подозиращите Стефка Костадинова и Българска телеграфна агенция.

Измислени разговори презентират чрез прословути личности и институции знайни и незнайни препарати в интернет пространството. Използват се автентични снимки без права във фейк разговор на несъществуващ кореспондент на БТА със световната рекордьорка в скока на височина.

„Не съм чувала, камо ли използвала подобни препарати в живота си. Не бих ги препоръчала дори на най-близките си. Приписват ми думи, с които отричам ролята на аптеките и докторите, което е пълна лъжа. Всичко е един огромен фалш, призовавам хората да не вярват на подобни измислени публикации, още повече, че някои от тях може да рекламират опасни и вредни за здравето продукти,“ заяви Стефка Костадинова по повод написано в интернет.

Възмущение от неправомерното използване името и авторитета на БТА изрази и директорът на Дирекция „Спорт“ на агенцията Димитър Вельов. „Това е измама. Това са пълни глупости!“ обяви дългогодишният спортен журналист.

 

 

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини