35.8 C
София
четвъртък, 18 юли 2024 г.

Известна жена е задържана във връзка със смъртта на Матю Пери


Известна дама е била задържана и разпитана от американската полиция във връзка със смъртта на актьора Матю Пери. Според източници, тя е била близка приятелка на покойния актьор, съобщава In Touch.

Според източник на изданието те се запознават, докато лекуват наркотичната си зависимост. „Беше неочаквано приятелство, но те се облегнаха един на друг“, казва той.

Кортни Лав, вдовица на Кърт Кобейн

Името на знаменитостта не се разкрива, но става ясно, че тя е станала известна благодарение на първия си брак. Според потребители става въпрос за Кортни Лав, която мнозина обвиняват за смъртта на бившия ѝ съпруг Кърт Кобейн.

Матю е бил на рехабилитация 15 пъти. „Изживях половината си живот в една или друга форма на лечебен център“, пише той в своите мемоари от 2022 г. „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“. „За да остана жив, трябваше да се превърна в професионален пациент.“

Всъщност вътрешният човек казва, че тя „е била в пълен шок и не е имала представа за какво се отнася заповедта за обиск“, когато властите пристигат в къщата ѝ.

Униформените разследват как Матю се е сдобил с наркотиците, които са го убили. Според тях заподозряната е била с Матю Пери по времето, когато му е станало лошо. При обиска са иззети телефонът и лаптопът на жената. Тя отрича да е замесена.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини