13.5 C
София
сряда, 28 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Син накълца майка си

24-годишният мъж, който намушка смъртоносно майка си над 45 пъти в неделя, е задържан за срок до 72 часа. Това съобщи Георги Чинев от Окръжната прокуратура в Бургас.

Младият мъж страда от шизофрения, лежал е многократно в психиатрия, а майка му е подавала множество сигнали за агресията му в полицията. Той направи и пълни самопризнания за извършването на жестокото убийство.

„Извършителят е нанесъл наранявания в областта на гърба, бъбреците и краката на жертвата. Накрая е казал: „Унищожих й бъбрека”. Не проявява никакво съжаление, не се разкайва, напротив – хладнокръвно заявява, че е „искал „да приключи“ майка си бързо, по-хуманен начин. За целта първоначално се е опитал да пререже с нож гърлото ѝ. Тя е оказала съпротива, ножът се е счупил и след това е започнал да нанася удари по тялото ѝ“, поясниха на брифинг в понеделник от Прокуратурата.

По думите на извършителя причина за убийството е тормозът, на който бил подложен от собствената си майка. Той се изразявал в настойчивостта ѝ да приема лекарствата си.

Направени са множество експертизи. Все още се очаква и тази, която ще докаже дали мъжът е бил под влиянието на някакви опиати.

 

Източник: Нова тв

Последни новини

- Реклама -