11.8 C
София
вторник, 28 май 2024 г.

Калин Стоянов привика шефовете на БФС, „Левски“ и ЦСКА

На мачовете да се прилагат всички мерки за спазване на обществения ред и да няма опити за внасяне на фойерверки. Това е поискал вътрешният министър Калин Стоянов от ръководствата на „Левски“ и ЦСКА

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е провел среща с ръководствата на Българския футболен съюз и на двата футболни гранда “Левски” и ЦСКА. Причината за срещата е разяснение на мерките за спазване на обществения ред при провеждането на футболни дербита. Това става ясно от публикация на министъра в официалния му профил във Фейсбук.

МВР е запознало страните с „неприемливото поведение“ на феновете по време на последния мач между столичните клубове. Стоянов посочва, че “набелязаните мерки следва да се предприемат и от футболните клубове”.

„Вярвам, че трибуната на стадиона е място, от което всеки може да се наслади на играта на любимия си отбор, а не да се превръща в арена на безредици. Надявам се, че за следващата футболна среща няма да има опити за внасяне на стадиона на подобни пиротехнически средства“, посочва Калин Стоянов.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img