- Реклама -

- Реклама -

10.8 C
София
събота, 2 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Кандидатът на левите Ваня Григорова: Хората са над машините

Ваня Григорова бе най-ранобудна от всички кандидати за кмет на София. Тя гласува в столичния квартал „Христо Ботев“ и пусна бюлетини в 94-о СУ „Димитър Страшимиров“.

„Гласувах за София, в която всеки един гражданин може и трябва да бъде чут. Надявам се, че разговорът, споровете за технологията не са засенчили идеите и посланията на кандидатите. Призовавам всеки от нас да не се приема за ням свидетел на това, което се случва в неговия живот“, заяви Григорова след като гласува.

„Ние не сме статисти, ние сме участници в политиката и сега е моментът да покажем какво искаме да се случва в София“, подчерта тя.

„Гласувах за София, която трябва да бъде един по-светъл и освободен град. Град, в който всеки се чувства у дома си, без елитни и неелитни училища, без частни улици и заградени обществени такива. Излязох да покажа, че хората са по-важни от машините. Гласувах толкова рано днес, за да съм заедно с хората, които и в неделя отиват рано сутрин на работа. Исках да покажа, че всеки може да отдели няколко минути, за да участва в политиката. Гласува се сега. След това само се понасят резултатите от гласуването или негласуването“, доопълни Ваня Григорова.

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -