- Реклама -

- Реклама -

1.3 C
София
понеделник, 4 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Кандидати за кметове на „Възраждане“ играха футбол с граждани

Любовта си към спорта демонстрираха кандидатът за кмет на София – Деян Николов, и на Банкя –  Антон Бранков, издигнати от „Възраждане“.

Те се срещнаха с граждани на футболното игрище в Банкя и проведоха приятелска среща. Кандидатът за кмет Деян Николов демонстрира завидни умения с топката, а след срещата сподели с присъстващите визията си за развитие на спорта в града.

„Първото нещо, което е много важно да разгледаме, са парите, които се инвестират в това направление. Ще направим оптимизация на бюджета, за да може да осигурим повече спортни съоръжения и достъп до тях за повече софиянци. Вече установих, като разглеждах бюджета на Столична община, че за строеж на една детска градина, например, се изразходва четири пъти по-голям ресурс от необходимия. Спортът би страдал от подобни практики и ако има такива, ще ги прекратя. В мое лице и професионалният и масовият спорт ще имат огромна подкрепа, ще помисля обаче и за хората с различни възможности, за тези, които се придвижват с помощни средства, защото те също имат нужда от спорт.“, коментира Деян Николов след футболната среща.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -