19.2 C
София
понеделник, 15 юли 2024 г.

Кейт и Уилям с благодарност за разбирането и милите думи


Принцът и принцесата на Уелс са „изключително трогнати от милите съобщения“, които са получили след диагнозата рак на Кейт Мидълтън, каза говорител на двореца Кенсингтън.

Уилям и Кейт са благодарни, че обществеността е разбрала искането им за поверителност. Кейт Мидълтън разкри във видео съобщение на 23 март, че е започнала лечение, след като е диагностицирана с рак.

Говорител на двореца Кенсингтън каза: „Принцът и принцесата са изключително трогнати от любезните послания от хора тук в Обединеното кралство, в Британската общност и по света в отговор на съобщението на Нейно кралско височество“.

„Те са изключително развълнувани от топлината и подкрепата на обществото и са благодарни за разбирането на молбата им за поверителност в този момент“, добави той.

Изявлението е последното, което ще чуем от принца и принцесата за известно време, съобщи Би Би Си. Социалните медии бяха обсипани с конспиративни теории за състоянието на принцесата през последните седмици.

Към момента видео съобщението на принцесата на Уелс, публикувано в Instagram, беше харесано почти пет милиона пъти, съобщи БГНЕС. Последното им изявление „благодаря“ е последната глава в този етап от диагнозата на принцесата и дворецът Кенсингтън би искал да сложи черта на всички спекулации.

Последните няколко седмици бяха трудни за кралската двойка, техните деца и екипа около тях, които се опитваха да потушат клюките и слуховете – задача, която се оказа невъзможна.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини