19.7 C
София
петък, 14 юни 2024 г.

Кейт продължава битката с рака, нов сериозен проблем със здравето й

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън продължава мълчаливо битката с рака. Според американското издание „Radar“ лечението е изтощило съпругата на принц Уилям, но тя се опитва да прикрие лошото си здраве. Сега се е сблъскала със странични ефекти, след като се подложи на химиотерапия.

Ракът и неговото лечение с химиотерапия оказват влияние върху тялото, като засягат косата, чревната лигавица, кожата и костния мозък, обяснява д-р Стюарт Фишър. Кейт се е изправила пред подобни последствия, пише glasnews.

„Ракът е физическо и емоционално бреме, за разлика от много други заболявания“, заключи специалистът. Според кралски източник интензивното лечение, насочено към изкореняване на рака, започва да взема ужасни жертви.

Принцесата страда от гадене и косопад и се съобщава, че е отслабнала много. Принц Уилям подкрепя съпругата си, опитвайки се да посвети възможно най-много време на семейството си за сметка на кралските си задължения. Самата Кейт прекарва цялото си свободно време за възстановяване и почивка.

След месеци преследване от папараци и пускане на най-различни версии за състоянието й, Мидълтън призна пред обществото, че се бори с рак. Принцесата на Уелс обаче не каза от какъв точно вид рак страда. Според някои източници съпругата на принц Уилям е болна от рак на дебелото черво.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини