14.6 C
София
понеделник, 27 май 2024 г.

Кирил Петков: Не искаме избори (ВИДЕО)

„Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ не искат избори. Това заявиха на специален брифинг от ръководството на коалицията.

„Не искаме избори, но другото което не искаме е управление без реформи“, категоричен беше Кирил Петков от ПП. „Мисля, че всички българи очакват от нас, когато идат в магазина да няма монополни положения с високи цени. Всички българи очакват цената на тока и цената на газа да е нелогична.

Всички българи очакват свободни медии. Тези неща, за да се случат, следващите реформи трябва да станат факт. Влизаме с най-конструктивния възможен тон с тези разговори, но с ясна и твърда позиция по тези реформи“, каза Петков.

 

Той допълни, че от ПП-ДБ ще продължат да отстояват тези принципи, но осъзнавайки, по думите му, че стабилността на управлението трябва да продължи.

„Днес ще внесем в НС предложението си за правила за избор на членове на Комисията за противодействие на корупцията.

Дали тласкаме страната към избори? Не, ние носим отговорност за това страната да има реформаторско управление и това е единствената посока, в която тласкаме. Ако някой иска да отлага реформите – по-скоро това, че тласка страната към безвремие е негова“, посочи Христо Иванов.

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img