21.7 C
София
събота, 20 юли 2024 г.

Кирил Петков с нова изцепка: Поздрави избирателите на ПП-ДБ с победата срещу Борисов


Нов ден и ново странно съобщение на Кирил Петков във „Фейсбук“. Според пост в социалната мрежа избирателите на ПП-ДБ са победили Борисов, като са отхвърлили възможността той да е премиер. Така лидерът на ПП тълкува резултата от вота. Това е втората реакция на Петков след краха, които претърпя партията му на проведените предсрочни избори. Преди дни с бодряшко видео той призова симпатизантите на ПП-ДБ да се готвят за реванш.

„Без гласовете на ПП-ДБ Борисов не може да е премиер“, написа Петков. Резултатите от изборите показват, че гласовете на ГЕРБ-СДС, ДПС и ИТН стигат да се състави кабинет. Но в четвъртък Борисов заяви, че не желае да е премие и ще посочи друг, който да оглави експертно правителство.

„Имам една добра новина за избирателите на ППДБ: Без нашето участие в консултациите Борисов не може да стане премиер, както се надяваше преди изборите. Няма да е премиер.

Всеки ваш глас за ППДБ беше глас срещу „Борисов-премиер“. Това е ваша победа! Откакто се появи „Продължаваме промяната“ – млада партия, само на три години, Борисов така и не успя да влезе в любимата си роля, колкото и да му се искаше. Така че има смисъл! Продължаваме напред!“.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини