16.8 C
София
неделя, 26 май 2024 г.

Кирил Петков видя „явно таен“ заговор между Пеевски, Борисов и Радев

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков вижда заговор между Делян Пеевски, Бойко Борисов и Румен Радев, който засяга не само поста на служебния министър на външните работи.

„Има явно тайна координация между Пеевски, Борисов и Радев, която в момента почва да се разпада“, коментира Кирил Петков.

„Явно избраният външен министър Стефан Димитров не е с евроатлантически поглед, в последствие решават да го дръпнат. Да, Митов има европейски възглед, но явно е имало уговорка. Явно Радев е казал „къде е моята част от сделката“. Така си го обяснявам аз“, допълни той.

Припомняме, че зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов обяви, че оттегля своето одобрение да бъде назначен за външен министър в служебното правителство, а Бойко Борисов коментира, че ПП-ДБ „реагират срещу човека от тях, който е взет от тях„, а Борисов го е направил зам.-председател, „за да имаме мост към тези хора“.

Кирил Петков вижда заговор и в договора с „Боташ“, който влезе за обсъждане в дневния ред на депутатите.

„Сега в залата липсва докладът и ГЕРБ почва да брани Радев. Енергийният министър е замесен в случая. Прозира сделка за енергийния, правосъдния министър, Радев и сделката за „Боташ“, договор, подписан по време на служебния кабинет на президента”, смята Петков.

 

 

 

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img